dimarts, 18 de novembre del 2014

Albert Alarcón: "Amb la salut no s'hi juga, reclamem el manteniment de l'actual servei d'ambulàncies, és innegociable"

El PSC d'Alcanar defensa el servei actual de 24 hores i que es torni a reforçar el de les Cases a l'estiu i rebutja la proposta de nova licitació del servei que ho redueix a dotze
El PSC d'Alcanar vol deixar constància del seu rebuig contundent respecte a la proposta de nova licitació del servei de transport d'ambulàncies que fa mesos que la Generalitat de Catalunya va presentar i que a Alcanar afecta de manera molt agressiva, rebaixant de 24 hores a 12 hores el servei diari. "Amb la salut no s'hi juga, el servei d'ambulància 24 hores al dia és innegociable", ha assenyalat el primer secretari del PSC d'Alcanar i candidat a l'alcaldia, Albert Alarcón.
Els veïns i veïnes del municipi van aconseguir més de 2.500 signatures que es van presentar a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre per demanar el manteniment del servei actual. Alarcón ha assenyalat que la indignació al municipi és molt gran. "Alcanar és el poble més allunyat de l'Hospital Verge de la Cinta, a més de 30 minuts de trajecte, sense deixar de banda que tenim tres nuclis de població bastant distanciats i la població a l'estiu creix als nuclis de Les Cases i d'Alcanar-Platja", ha exposat. Per això, també ha reclamat que "al nucli de les Cases hauria d'haver un reforç d'ambulància com es va tenir fa dos anys i que desprès es va retallar." 
Per tot això, l'agrupació del PSC d'Alcanar defensa el manteniment de l'actual servei d'ambulància 24 hores al día i el retorn del reforç del servei d'ambulància els mesos de juliol i agost a les Cases. "És per aquest motiu que hem estat al costat de l'Ajuntament en aquesta problemàtica, hi ha temes que estàn per damunt dels partits polítics, perquè les persones són el més important", ha subratllat Alarcón, "a més continuarem donant suport a les mobilitzacions i accions que els veïns i veïnes d'Alcanar i Les Cases portin a terme". "Hem de fer pinya", ha reblat.