dilluns, 24 d’agost del 2015

Bibiana Porres: “El PSC inclou les Terres de l’Ebre en el programa del 27S, altres ni en parlen”

Els socialistes presenten una candidatura renovada des del socialisme combatiu davant les desigualtats per erigir-se en l'altaveu del territori

La candidata del PSC a les eleccions al Parlament, Bibiana Porres, s'ha compromès avui a ser l'altaveu del territori amb un contundent missatge en què ha deixat clar que mentre el PSC sí que ha inclòs les Terres de l'Ebre en l'agenda del 27S, altres ni en parlen. “Ho hem demostrat quan hem governat i ho demostrem ara dotant l'Ebre de programa propi en aquestes eleccions”, ha destacat Porres, que ho ha contraposat amb Convergència i ERC que “continuen sense pensar en el territori com han fet amb els darrers pressupostos de la Generalitat”.
Els socialistes de l'Ebre han fet la roda de premsa al Mas de Barberans “perquè és un referent en la bona gestió municipal, de la feina seriosa, i és un espill on es pot reflectir el socialisme català” on també s'han reunit amb militants i simpatitzants d'aquesta població. I ho han fet acompanyats del candidat del PSC per la circumscripció de Tarragona, Carles Castillo. “Som una llista renovada, amb moltes ganes, però que inclou també persones avalades per la bona gestió feta”, ha apuntat Porres. Per Castillo, aquesta renovació va molt més enllà de l'aspecte generacional “és molt més profunda, una renovació des del socialisme combatiu davant les desigualtats, que vol aprofitar l'oportunitat, que vol demostrar que hem après dels nostres errors”. Castillo ha recordat que el PSC és l'esquerra no independentista que aposta per canviar Espanya des de Catalunya.
El PSC també ha avançat ja els principals eixos del seu programa electoral per a les Terres de l'Ebre que són l'atenció a les persones com a principal prioritat; acabar amb les retallades i apostar per la salut i educació; una xarxa viària i transport públic de qualitat; el suport als pagesos i empresaris; l'aposta pel turisme i la marca Reserva de la Biosfera, i el tractamentde l'Ebre com una regió de Catalunya amb idiosincràsia pròpia.

Els candidats de l'Ebre
BIBIANA PORRES CARRANZA (Número 3)
És primera secretària del PSC de Sant Jaume d’Enveja. Ha estat regidora de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i membre de l’executiva de la Federació del PSC de l’Ebre. És membre del Consell Nacional del PSC. Nascuda el 1980. Està casada i actualment viu a la Ràpita. Té estudis de Dret. Té una empresa d’assessoria energètica. 
MARIA JOSEP BELTRAN PIÑOL (NÚMERO 7)
És alcaldessa de Tivenys. És vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre. Va nàixer el 1962, està casada, té una filla i un nét.  És Graduada Social per la Universitat Rovira i Virgili. Treballa al gabinet jurídic de la UGT. És presidenta del Club de Futbol Tivenys i membre de diferents associacions i entitats de Tivenys. 
JORDI LÓPEZ LEOR (Número 12)
És portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Móra la Nova. Segon tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Móra la Nova. Enginyer Tècnic Agrícola. Nascut l’any 1969, està casat i té dos fills. Sempre ha estat vinculat al ram de l’agricultura. Ha col·laborat amb Creu Roja de Móra la Nova (com a voluntari), a l'Associació per la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial  i a l'Associació de Mares i Pares de l’IE 3 d'Abril, on ha estat president.
EUGENI MONLLAO  SABATÉ (Número 16)
És secretari executiu del PSC de Tortosa.  És membre de la direcció de la LGTeBRE  (Associació de Lesbianes, Gais, Transgèneres, bisexuals i intersexuals de les Terres de l’Ebre.). Nascut el 1981. Està casat. És delineant i interiorista. 
ANTONI ESPANYA FOCADELL (suplent)
Primer secretari del PSC d'Amposta.  Ha estat portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament d'Amposta. Ha estat director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Està afiliat a la UGT i és soci de diverses entitats culturals, esportives i cíviques de la seua ciutat. És Biòleg i té estudis d'Enginyeria Tècnica Agrícola. En l'actualitat treballa com tècnic de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Va nàixer el 1965 a Amposta, està casat i té dos fills.