dissabte, 23 de gener del 2010

Jordi Hereu dóna suport a la vegueria de l'Ebre


L'alcalde de Barcelona i secretari de política municipal del PSC situa la recuperació de l'alcaldia de Tortosa com a prioritat amb vista a les municipals


El secretari de Política Municipal del PSC i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha realitzat un seguit de visites avui a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre per tal de posar-se a disposició de les agrupacions locals del partit amb vista a les pròximes eleccions municipals de 2011. Durant la seva estada a les Terres de l'Ebre, Hereu ha expressat el compromís nacional del PSC amb el projecte de llei de vegueries i ha manifestat la seva voluntat que, si més no, s'avanci en el reconeixement de les dues realitats que gaudeixen de consens en tots els àmbits com són la vegueria de l'Ebre i l'àrea metropolitana de Barcelona. D'altra banda, també ha fet referència al treball que des de Política Municipal es realitza amb les diferents agrupacions locals. “El nostre objectiu és consolidar el creixement municipal del PSC que arriba a gairebé la totalitat dels municipis de l'Ebre, la recuperació de l'alcaldia de Tortosa i aconseguir l'alcaldia d'Amposta, fites que veig amb moltes possibilitats ”.

L'estada d'Hereu a les Terres de l'Ebre s'ha iniciat aquest matí a Móra d'Ebre on s'ha entrevistat amb els responsables locals del PSC i ha visitat una llar de jubilats. A migdia, Hereu s'ha traslladat a Tortosa on ha mantingut una reunió de treball amb el grup municipal del PSC i a la tarda, després de participar en un dinar de germanor a la Ràpita, visitarà aquesta població i Amposta. La darrera cita de la seva visita serà Deltebre on es preveu que inauguri la nova seu del PSC.