dijous, 16 de desembre del 2010

Deltebre celebra 30 anys de candidatures socialistes



El candidat a l'alcaldia, José Emilio Bertomeu, va fer una crida a il·lusionar-se per un nou projecte polític a Deltebre i va anunciar que Joan Alginet serà el número 2

L'agrupació local del PSC de Deltebre va homenatjar dissabte passat les candidatures socialistes que han concorregut a les eleccions municiapls durant els darrers trenta anys. A l'acte, hi va assistir el coordinador de Política Municipal del PSC, Carles Prieto, el primer secretari del PSC de l'Ebre, Antoni Sabaté, el president del PSC de l'Ebre, Joan Sabaté, i diferents càrrecs electes del partit, a banda dels homenatjats. En el transcurs del mateix, el candidat a les eleccions municipals, José Emilio Bertomeu, va fer una crida a il·lusionar-se per un nou projecte polític a Deltebre amb els socialistes al capdavant i va anunciar que Joan Alginet serà el número 2 de la llista, en una aposta clara per la joventut i la renovació.

José Emilio Bertomeu: Nascut a la Cava fa 46 anys, està casat i té 4 fills. Fou regidor del PSC entre 1987 i 1995 a l'oposició i regidor de l'equip de govern entre 1995 i 2003.

Bertomeu compta amb un grup de suport al facebook Jose Emilio alcalde 2011
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=120076088005197

Joan Alginet Aliau: Nascut el 1988, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració.