dimecres, 4 de juny del 2008

500.000 euros per als ajuts a la formació en el sector del transport i la logística

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per a l'atorgament d'ajuts destinats al foment d'activitats de formació del transport i la logística, per un import de 500.000 euros. El termini per presentar les sol·licituds d'aquests ajuts serà el proper 30 de juny.
Els destinataris dels ajuts són les associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre vinculades al sector del transport i la logística que desenvolupin activitats de caràcter formatiu com ara reciclatge i perfeccionament, jornades, cursos de formació, conferències, seminaris divulgatius o activitats orientades al coneixement de les noves tecnologies i la seva aplicació al sector. Els ajuts poden cobrir fins a un màxim del 90% del cost total d'aquestes activitats.
Les sol·licituds d'ajuts es poden presentar a la Direcció Generarl de Tranport Terrestre o bé a qualsevol dels serveis territorials del DPTOP i es podran normalitzar en impresos que es facilitaran a les dependències esmentades o mijançant la pàgina web del DPTOP (www.gencat.net/ptop).
D'aquesta manera, la Generalitat pretén contribuir al desenvolupament d'uns sectors estratègics per a l'economia catalana, tot potenciant l'oferta formativa adreçada als professionals del sector com a element clau en la millora de la seva competitivitat en aspectes com la qualitat, la seguretat i les noves tecnologies.
L'any passat, el DPTOP va destinar 425.000 euros per al foment d'activitats de formció en el sector del transport i la logística. Es van beneficiar d'aquests ajuts 25 associacions i entitats.