dissabte, 7 de juny del 2008

El president Montilla presideix l'assemblea general de la Federació del PSC de l'Ebre



“Davant temes polèmics i que comporten riscos és quan es demostra que un partit és sòlid i cohesionat”

José Montilla assegura que, al contrari que CiU, el PSC “som l’únic partit nacional català que garanteix la governabilitat al nostre país i que té clars els seus objectius”

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha considerat avui, durant la seva participació per sorpresa a l’Assemblea del PSC de l’Ebre celebrada a Tortosa, que davant “temes polèmics, temes que comporten riscos i que s’han d’afrontar quan s’està governant” -en referència a la gestió de la sequera- és quan “es demostra que un partit és sòlid i cohesionat”.

Durant la seva intervenció, Montilla ha volgut reconèixer l’actitud del PSC al territori durant els últims mesos, destacant que un partit es mostra coherent “quan actua i diu el mateix a tot el territori, i no quan en funció del tema i del territori hi ha un discurs diferent a Madrid, Barcelona o a les Terres de l’Ebre”, en referència a CiU.

En aquest sentit, Montilla ha explicat que el PSC “som l’únic partit nacional català que garanteix la governabilitat al nostre país, que té clars els seus objectius, i que no té ni els dubtes d’altres i la falta de cohesió d’altres”. Referint-se a CiU, el primer secretari dels socialistes catalans ha indicat que “només cal veure les divisions dins la federació que veiem cada dia als mitjans de comunicació, tot i que estan a l’oposició”.

“El PSC afronta el seu proper Congrés en un ambient d’unitat i fortalesa, un partit que té molts clars els seus objectius i els instruments per arribar a aquests objectius, que són de país”, ha conclòs.