divendres, 5 de desembre del 2008

Francesc Miró, reelegit coordinador comarcal del PSC al Montsià


L’assamblea comarcal del Montsià del PSC ha re-elegit a Francesc Miró, com a coordinador comarcal, en una assamblea general de militants celebrada a Santa Bàrbara aquest passat dissabte. Els militants, també van donar suport a l’informe de gestió defensat pel propi Miró com a la ponència política i a la d’organització presentats per Miriam Galindo, secretaria d’organització. Miró, va agraïr la confiança que novament la comarca del Montsià dipositava en ell i va voler recordar la importància política que aquesta comarca té dintre del context de la federació territorial dels socialistes.
La resta de membres de la nova executiva comarcal són, Miriam Galindo, secretaria d’organització i finances; Demetrio Querol, secretaria de política municipal; Carme Gascó, secretaria de polítiques sectorials; Josep Rovira, secretaria d’acció política i institucional; Joan Seana, secretaria de formació; Montserrat Querol, secretaria de polítiques de les dones i Armando Verge, secretaria de política Territorial.
A banda de desenes de militants del Montsià, en aquesta assamblea també van ser-hi presents els principals dirigents de la Federació de l’Ebre com ara Joan Sabaté, Antoni Sabaté o Maria Beltran, entre altres.
Per altra banda, cal destacar que fruït de la renovació d’executives locals que ve marcat pel II congrés territorial de Móra d’Ebre, a la comarca del Montsià ja s’han produït la renovació de les executives i l’elecció del primer secretari, a diverses poblacions com ara a Amposta (Toni Espanya), La Ràpita (Belinda Esquerra), La Sénia (Armando Verge), Santa Bàrbara (Fernando Llombart) o Godall (Francesc Miró).