dilluns, 6 de juny del 2011

Eduard Ena no recollirà l'acta de regidor i el seu lloc al grup municipal socialista l'ocuparà Dolors Bel

Ena ha estat regidor durant els darrers quatre anys i cap de gabinet de l'alcaldia durant els dos mandats socialistes a Tortosa
Eduard Ena ha renunciat, per motius professionals i personals, a recollir l'acta de regidor a l'Ajuntament de Tortosa, en el ple que es celebrarà dissabte vinent de composició dels nous consistoris fruit de les eleccions municipals del 22 de maig passat. El seu lloc l'ocuparà la número 5 de la candidatura, Dolors Bel. Eduard Ena té 39 anys i és advocat. Ha estat regidor durant els darrers quatre anys i va ser cap del gabinet de l'alcaldia durant els dos mandats socialistes.
Així, el grup municipal socialista a l'Ajuntament de Tortosa estarà format per Núria Chertó, Antoni Sabaté, que en serà el portaveu, i Dolors Bel. 
Núria Chertó. Té 30 anys. Diplomada en Turisme. És màster en Gestió Turística. Actualment cursa estudis de segon cicle d'Estudis de l'Àsia Oriental a la Universitat Oberta de Catalunya. Professora del mòdul d'Ofertes Gastronòmiques a l'Escola Via Magna International School of Hospitality and Tourism de Tortosa del sector de l'Hosteleria i Turisme. Veïna del Temple. Soltera.
 
Antoni Sabaté. Té 56 anys. Primer secretari del PSC de les Terres de l'Ebre. Ha estat Alcalde de Flix i Diputat al Parlament de Catalunya. Ha estat director del departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i coordinador dels serveis territorials de Cultura. Veí de Jesús. Té 4 fills.

Dolor Bel. Té 41 anys. És llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació en l’especialitat de pedagogia terapèutica - educació especial per la Universitat Rovira i Virgili. Treballa d'administrativa a Comissions Obreres. Membre de la junta de l'Associació de Veïns de del Raval de Sant Llàtzer. Veïna del Raval de Sant Llàtzer. Està casada.