dimarts, 20 de desembre de 2011

Joan Sabaté, designat portaveu adjunt de l'Entesa pel Progrés de Catalunya al Senat

José Montilla serà el president del grup parlamentari i el portaveu durant aquesta legislatura, mentre que Jordi Guillot, d'ICV, en serà el segon portaveu adjunt.
La coalició de l'Entesa compta amb 10 senadors, 8 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i 2 d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV).
Sabaté assumeix aquesta nova responsabilitat conscient que es tractarà d'una legislatura molt difícil donat el context econòmic actual i per les polítiques apuntades ahir per Mariano Rajoy en el debat d'investidura. “Aquestes polítiques poden fer caure tot el pes de la crisi en les capes populars i, per tant, en els sectors més febles de la societat. Serem estrictes en el control del govern i propositius per contribuir a recuperar el creixement mantenint les prestacions de l'estat del benestar”.
Sabaté havia estat portaveu de l'Entesa en la comissió mixta per la Unió Europea Congrés-Senat i en la comissió d'Afers Exteriors, i membre de l'assemblea parlamentària del Consell d'Europa la darrera legislatura.