dilluns, 19 de desembre del 2011

L'alcalde de Flix, Marc Mur, nou membre de la Comissió Executiva del PSC

L'alcalde de Flix, Marc Mur, és des d'ahir nou membre de la Comissió Executiva del PSC després que el 83% dels delegats votessin a favor de la proposta feta pel primer secretari, Pere Navarro, en el plenari del 12è Congrés celebrat aquest cap de setmana a Barcelona. Mur ha destacat l'aposta pel municipalisme de la nova direcció del partit i també ha subratllat el pes que continua tenint la federació de l'Ebre en el si del PSC. Cal recordar que durant aquest darrer mandat els socialistes ebrencs també comptaven amb presència a l'executiva a través de Núria Ventura, diputada al Parlament de Catalunya, com en l'anterior hi havia estat present Josefa Beltran.
Mur també ha valorat molt positivament el resultat d'un congrés en què s'enceta un nou socialisme que significa, com va dir el primer secretari, fer que rutlli l'economia i posar-la al servei de les persones, dels treballadors i de les classes mitjanes, generar llocs de treball i fer polítiques socials, per cada un dels catalans i catalanes.
Marc Mur Bagés. Advocat. Té 44 anys. Està casat i té dos fills. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en Gestió i Dret Local per la Universitat Autónoma de Barcelona i curs de doctorat en Dret Penal per la Universitat de Lleida. És alcalde de Flix. Ha estat també regidor de l'Ajuntament de Flix, tinent d'Alcalde i diputat provincial.