divendres, 20 de gener del 2012

El grup Socialista presenta una esmena als pressupostos perquè la Generalitat pagui la Base de piragüisme de Deltebre

 Grup Municipal Socialista. Ajuntament Deltebre

El grup parlamentari Socialista ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat, en tramitació al Parlament, per tal que el govern faci front al compromís de pagament de la Base de Piragüisme de Deltebre, que ascendeix a la quantitat de 300.000 euros.
L’Ajuntament de Deltebre té atorgada una subvenció en aquest sentit des del 4 de març de 2010 per part de la Subdirecció General d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport. Recentment, però, el govern de CiU va decidir no pagar el seu deute amb el consistori. Tot i el compromís assolit pel Secretari General de l’Esport d’incloure l’esmentada subvenció en els pressupostos d’aquest exercici, això finalment no ha succeït. Es tracta, segons la diputada ebrenca Núria Ventura, “d’un de tants compromisos incomplerts per part del govern de Convergència amb el nostre territori i és una clara deslleialtat cap a l’ajuntament de Deltebre”. “Els ajuntaments viuen amb permanent incertesa i amb angoixa per culpa de la poca transparència i compromís del govern, que de manera unilateral trenca convenis i anul·la subvencions compromeses, un fet impensable en qualsevol altre país”
El tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal Socialista a Deltebre, Jose Emilio Bertomeu, ha destacat la importància d'aquest equipament . “La base ja està feta i cal que la Generalitat compleixi amb els seus compromisos per poder tirar-ho endavant, ja que estem davant un equipament de referència esportiva i d'una gran importància per al municipi”.