dijous, 19 de gener del 2012

"La piscina de Bel fa aigües"


Els socialistes denuncien que la deixadesa que pateix l'estadi respon a l'electoralisme i l'incompliment del govern de CiU amb el complex d'aigües
El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Tortosa ha criticat aquest matí que els excessos electoralistes del govern de Bel, que va tirar a terra l'entrada a l'estadi durant la precampanya, i els reiterats incompliments amb el projecte del complex d'aigües, que van dir que seria una realitat el 2009, han portat lamentablement a una deixadesa de l'estadi municipal que reverteix negativament en la imatge del centre neuràlgic de Ferreries.
Estem davant d'un incompliment en tota regla de totes les previsions del govern de la ciutat respecte al projecte de complex d'aigües, edifici administratiu, remodelació de la plaça Joaquín Bau i aparcament que es recollia en el Pla d'Actuació Municipal de l'anterior mandat”, ha denunciat el portaveu, Antoni Sabaté, que ha estat contundent en afirmar que “podem constatar avui que el seu gran projecte estrella ha fracassat, un fracàs que evidencia l'electoralisme que CiU ha fet, tant a l'oposició com al govern, d'aquest projecte”. Per aquest motiu, considera que, per dignitat, el govern hauria de treure el cartell anunciador de les obres, sobretot perquè s'ha vist obligat a modificar el projecte.
Estem davant una situació molt greu”, ha advertit. Sabaté ha mostrat la seva preocupació perquè el projecte no es retardi encara més, si aquest es modifiqués substancialment i maluradament s'hagués de reiniciar el procés administratiu per a una nova concessió. Segons el portaveu, estem davant un relat anunciat ja pels socialistes pel cost desmesurat del projecte inicial i per la fórmula d'explotació que havia escollit el govern de CiU per tirar-lo endavant. “S'ha constatat que era erràtic, ja que hauria estat més fàcil que la concessió fos per construcció i explotació com havia previst el govern de Joan Sabaté. Aquest relat anunciat evidencia avui que teníem raó amb les nostres argumentacions”.
Finalment ha dit que “no es pot posar com excusa la crisi perquè aquesta ja era una realitat quan van decidir tirar endavant el projecte, tot i els recels que havia causat.” El pitjor de tot és la situació actual perquè “una ciutat com Tortosa, capital del territori, no disposa de piscina d'estiu des del 2008 i té avui unes instal·lacions esportives que denoten una imatge d'abandó que la capital del territori no es pot permetre de cap de les maneres.”