divendres, 27 de setembre del 2013

El PSC de l’Ebre participa demà en la primera conferència de la Convenció Oberta Progressista per canviar de futur

Els socialistes hi arriben després de realitzar un seguit de tallers en què s’hi han implicat moltes persones vinculades a diferents sectors socials
1 / 2
Els socialistes de l’Ebre participaran demà a Tarragona en la conferència Canviem de futur, Canviem la Societat, la primera de les quatre que es realitzaran en el marc de Convenció Oberta Progressista impulsada pel PSC a tot Catalunya. Es tracta, segons ha recordat el coordinador i secretari d’Acció Política dels socialistes ebrencs, Francesc Miró, "d’un procés d’escolta, de debat i obertura a la qual s’hi ha convidat dones i homes progressistes per debatre els temes estratègics que afecten al conjunt de la societat “mb la finalitat de construir un relat per canviar el futur ".
Previ a aquesta conferència s’han realitzat un centenar de tallers a tota Catalunya. A les Terres de l’Ebre, segons ha explicat la diputada i primera secretària del PSC de l’ebre, Núria Ventura, hi ha hagut molta implicació amb l’assistència de moltes persones no vinculades amb el partit i de diferents sectors de la societat. En aquests tallers, s’ha abordat l’atur, la cohesió social, la igualtat d’oportunitats, la nova economia i els valors de la socialdemocràcia al segle XXI.
Els socialistes faran arribar demà els resultats d’aquests treballs i els portaran a debat en les diferents ponències que es realitzaran en el transcurs de la conferència. Entre moltes aportacions, destaca l’aposta per radicalitzar els contiguts de la socialdemocràcia i aprofundir en les formes de participació, amb una redefinició de l’estat del benesar en un estat de compromís i convivència, posar fi a les polítiques d’austeritat i canviar el model laboral i apostar pel repartiment de la feina amb la reducció de la jornada.