divendres, 8 d’agost del 2014

Signat un conveni entre l'Obra Social "La Caixa” i l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja per tirar endavant el menjador social

S’ha posat en funcionament aquest mes d’agost al municipi i fins al 10 de setembre unes 30 persones es beneificiaran d'aquesta iniciativa
L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, i la directora de l’Oficina de ‘la Caixa’ al municipi, Rosa MariaSerra Callau, han signat un conveni per tirar endavant el menjador social que s’ha posat en funcionament aquest mes d’agost al municipi i fins al 10 de setembre.
Unes 30 persones en total es beneficiaran d’aquesta iniciativa, que ha estat impulsada per la Regidoria d’Atenció a les Persones. El conveni té una dotació econòmica de 5.200€.
L'alcalde ha explicat que el finançament de l'Obra Social 'la Caixa" i la col·laboració d'entitats com l’AMPA del CEIP “Sant Jaume” han fet possible la posada en marxa del servei. Joan Castor Gonell ha agraït el suport i la implicació de l'Obra Social 'la Caixa' en projectes de caràcter social com aquest. La Regidora d’Acció Social Clara Picón ha manifestat “el menjador social compleix una doble funció, ajudar a les famílies necessitades i ha creat dos llocs de treball, encara que sigui per un espai curt de temps”.