dimecres, 15 d’octubre del 2014

Llibres tirats a la brossa a Riba-roja d'Ebre

Els socialistes, que ja ho van denunciar al setembre, van demanar la setmana passada, en el ple ordinari, la restitució del fons bibliogràfic propietat de l’Ajuntament
El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha exigit al govern de CiU que recuperi de forma immediata la totalitat del fons bibliogràfic municipal que es va llençar a la brossa el mes de setembre passat i que reuneix diferents llibres guardats a les dependències municipals durant els darrers 50 anys que "reprodueix la vida i la història del nostre municipi".
El portaveu, Jose Luis Aparicio, ha recordat que es tracta d’un fons patrimoni del municipi i apel·la a l’article 62 de defensa dels drets municipals per exigir al govern que solucioni aquesta situació. “Sol·licitem la recuperació immediata dels llibres que s’han tirat i la restitució dels mateixos, la valoració dels perduts, essent les pèrdues adquirides i restituïdes pel responsable que va ordenar que es destruís part del patrimoni municipal al que ja ens tenen acostumats”. El PSC, a més, proposa que es doni el fons al col·legi Sant Agustí .