dimecres, 28 de gener del 2015

El PSC d’Alcanar reclama a l’Ajuntament més vigilància i seguretat al municipi

Albert Alarcón demana especial atenció al nucli antic del poble "que darrerament està patint actes vandàlics, alguns bastant greus"
El PSC d’Alcanar ha entrat una instància a l’Ajuntament d’Alcanar per demanar que s’augmenti la vigilància i la seguretat al municipi, en especial al nucli antic d’Alcanar, després que els últims dies s’hagi produït una escalada d’actes vandàlics en aquesta zona. Entre altres, aquesta nit passada, s’han punxat les rodes de tots els vehicles estacionats a la plaça del Mirador. “Condemnem enèrgicament aquests i tots els actes vandàlics que s’han produït i es produeixen al nostre poble”, ha manifestat el candidat del PSC a l’alcaldia i primer secretari del PSC d’Alcanar, Albert Alarcón, que aquest matí s'ha desplaçat a la plaça.  Alarcón ha lamentat que els danys “són considerables i a la gran majoria dels afectats els serà gairebé impossible afrontar aquesta despesa”.
Per tot això, ha subratllat que “demanem a l’Ajuntament d’Alcanar que augmenti la vigilància i la seguretat al poble i en especial en aquesta zona tan castigada des de fa temps pels vàndals; que estudiï si hi ha alguna forma per tal d'ajudar les veïnes i veïns afectats perquè puguin reparar els seus vehicles, i també demanem tolerància zero amb la delinqüència”. Alarcón ha fet una crida per aconseguir reduir el vandalisme a la població.  “És necessària la col·laboració de totes i tots, veïnes, veïns, associacions, Ajuntament, partits, tothom a una, perquè el poble és de totes i de tots”.
Així mateix, el PSC d’Alcanar ofereix la mà estesa a la resta de formacions polítiques i associacions de veïns per buscar, tots junts, fórmules i/o accions que permetin reduir els actes vandàlics.