dissabte, 24 de gener del 2015

Joan Castor Gonell: "Les solucions als problemes reals de la gent vénen de la mà dels socialistes"

Miquel Iceta dóna suport a la candidatura de Gonell a Sant Jaume d'Enveja i recorda la importància estratègica de les Terres de l'Ebre per al PSC

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha volgut donar suport avui explícit a Joan Castor Gonell, actual alcalde de Sant Jaume d'Enveja, i que optarà a la reelecció en les eleccions del 24 de maig vinent. Gonell va ser escollit candidat dijous passat en el transcurs de l'assemblea que va celebrar l'agrupació socialista. "Les solucions als problemes reals de la gent vénen de la mà dels socialistes", ha emfatitzat avui durant l'acte. Per això, ha estat determinant: "En un moment complicat com l'actual, cal estar al costat de les persones que més pateixen".
Segons Gonell, "no és moment d'aventures ni de gastar diners en estructures d'Estat sinó de millorar l'estat de les infraestructures que necessiten els ciutadans, és el moment d'ajudar les persones, de fer costat als nostres veïns". Per això, ha demanat "més esforç i sacrifici" als companys socialistes del municipi, als quals ha agraït el suport per encapçalar el nou projecte per Sant Jaume. 
Una presentació que ha tingut el suport del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que ha recordat la importància estratègica de les Terres de l'Ebre per al PSC. "Avui hem estat a l'Ebre una vegada més per revalidar el nostre compromís amb la gent i també per donar suport a Joan Castor Gonell perquè torni a ser alcalde".  Iceta ha fet una crida a tots els progressistes i gent d'esquerres de l'Ebre, tot recordant que el PSC "és garantia de justícia social".
El dirigent socialista ha participat juntament amb Gonell i la primera secretària del PSC de Sant Jaume, Bibiana Porres, en l'homenatge que s'ha fet als militants i simpatitzants històrics de l'agrupació. També hi ha assistit la secretària d'Organització del PSC, Assumpta Escarp. 
JOAN CASTOR GONELL AGRAMUNT
És alcalde de Sant Jaume d'Enveja des de 2003 i candidat del PSC a la reelecció a lesmunicipals del 2015. Portaveu del PSC al Consell Comarcal del Montsià d'on va ser president del 2009 al 2011. És president del COPATE, Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. És representant de la Federació de Municipis a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre. Té estudis en dret. És soci de diferents entitats i associacions de Sant Jaume d'Enveja. Va nàixer el 1968, viu a Sant Jaume d'Enveja, està casat i té dos fills.