dimecres, 4 de novembre del 2009

8 milions d'euros per a la industrialització de l'Ebre


Foto: Manifestació dia 31 d'octubre. Tortosa

El PSC transacciona una esmena d'ICV al Congrés de 8 milions d'euros per a la industrialització de les Terres de l'Ebre

El PSC, a través del grup Socialista al Congrés dels Diputats, ha transaccionat aquesta tarda una esmena d'ICV que representarà una aportació de 8 milions d'euros per a la industrialització de les Terres de l'Ebre. El president del PSC de l'Ebre i senador, Joan Sabaté, ha valorat l'oportunitat que representa aquest pacte entre els dos grups per donar resposta a la demanda que s'ha produït darrerament al nostre territori amb l'objectiu de potenciar i incentivar l'activitat industrial després de la crisi que ha afectat a diferents empreses.

De fet, aquesta especial atenció cap a les Terres de l'Ebre és la principal motivació que ha afavorit l'acord, ja que cal recordar que l'aprovació dels pressupostos no depèn del suport d'ICV als mateixos, ja que aquests ja compten amb el vot favorable de la majoria de la cambra baixa., i a més els dos diputats d'Iniciativa i Izquierda Unida no han garantit el suport als mateixos.

El fet que l'esmena tingui el suport dels socialistes al Congrés comporta la garantia que aquesta serà introduïda, doncs, en els pressuposts generals de l'Estat. Així, en la votació que es produirà demà en la comissió de pressupostos, l'esmena quedarà inclosa al dictamen del projecte de llei. Aquest acord va en la línia de reforçar el caràcter eminentment social i d'impuls a l'economia productiva d'aquests pressupostos per a l'exercici 2010.