dijous, 6 de novembre del 2008

La nova secretaria d'Acció Parlamentària


El 2on Congrés del PSC de les Terres de l’Ebre suposa un nou impuls en l’acció del partit, apropant-lo a les necessitats i inquietuds dels ciutadans de cara als nous reptes del futur. Sense dubte la nova executiva ha d’adaptat la seva estructura als nous temps des de l’experiència dels últims 4 anys.

Entre d’altres, hem creat la Secretaria d’Acció Parlamentaria per tal de transmetre als ciutadans quin és el treball parlamentari en defensa dels interessos de la gent del territori i coordinar la intensa activitat dels nostres parlamentaris i la seva presencià arreu de tots els pobles i ciutats de la nostra demarcació. La gent s’ha de sentir escoltada i recolzada per aquells que els representen en les diferents administracions, tan al Parlament de Catalunya com al Parlament espanyol i al Senat.

Tenim cinc Parlamentaris, mai havíem estat tan representats, i això s’ha de notar, encara més si cap. Gent amb experiència en els diferents àmbits dels Governs i administracions Locals, que ha d’expressar i ha de fer atendre les nostres necessitats per tal de millorar tot el territori Ebrenc.

Volem estar presents en la vida quotidiana i fer de corretja de transmissió dels nous impulsos, que requereix el territori , de la gent, dels homes i dones d’aquí de casa nostra, estem al servei de tothom i des de aquí us convido a expressar les vostres necessitats al nostre correu electrònic:



accioparlamentaria@gmail.com
Francesc J. Miró Melich
Secretari d’Acció Parlamentaria