dimecres, 11 de març del 2009

El Parlament instarà al Govern de l'Estat perquè la connexió de l'A-68 es faci per l'Eix de l'Ebre i la N-420

La Comissió de Política Territorial aprova l'esmena defensada per la diputada Dolors López a una proposta de resolució de CiU que només demanava la conversió en autovia de la carretera N-420

La diputada Dolors López ha estat l'encarregada de defensar avui una esmena proposada pels tres grups que donen suport al Govern, PSC, ERC i ICV per tal que una proposta de resolució de CiU, que només demanava la conversió en autovia de la carretera N-420, incorporés que la connexió de l'autovia A-68 des de Valdealgorfa al corredor del Mediterrani es faci també per l'Eix de l'Ebre.

La diputada ha basat la seva argumentació amb el fet que es tracta de dues propostes que no són incompatibles. “La connexió de l'Aragó amb el corredor del Mediterrani per la C-12 és de vital importància per a les Terres de l'Ebre així com també ho és la connexió per la N-420, que a través de la Terra Alta i la Ribera de l'Ebre dóna sortida pel Camp de Tarragona. Hem de fer front comú per tal de defensar aquesta solució davant la mobilització que s'ha produït en altres zones que han reclamat legítimament altres opcions”.

La proposta esmenada ha estat aprovada per unanimitat en la Comissió de Política Territorial celebrada aquest matí.