dijous, 4 de juny del 2009

Badia: “Mentre alguns pacten al Majèstic l’oblit de les infraestructures, nosaltres portem l’AVE a les quatre capitals catalanes”

La cap de llista del PSC afirma que “tenim la pitjor de les dretes europees, la més rància i la més conservadora”

La cap de llista del PSC a les eleccions europees i eurodiputada, Maria Badia, ha afirmat que “mentre alguns pacten al Majèstic l’oblit de les infraestructures, nosaltres portem l’AVE a les quatre capitals catalanes”. “Aquests que ara ens demanen infraestructures, durant 23 anys no van fer res; no saben què fer, com fer-ho ni amb qui fer-ho, i ens ho demanen a nosaltres perquè som els únics que fem alguna cosa”, ha indicat.

Badia s’ha referit a les declaracions d’Alejo Vidal-Quadras demanant que es suprimeixi el tracte de nacionalitat a Catalunya i ha assegurat que “aquest senyor es vol carregar el Pacte de la Transició, es vol carregar la convivència a Catalunya i Espanya”. “Es pensa que ens hem begut l’enteniment”, s’ha preguntat.

“Tenim la pitjor de les dretes europees, la més rància i la més conservadora”, ha dit Badia, per qui aquesta dreta “no pot representar els ciutadans i ciutadanes que volem viure en pau”.
Compromís amb Catalunya

Corredor del mediterrani
Per la seva banda, el vicesecretari general del PSOE i ministre de Foment, José Blanco, ha revalidat el seu compromís amb Catalunya, i ha citat, entre d’altres, el Pla de Rodalies, “un pla que no està tancat, sinó subjecte a nous projectes i noves ambicions”; i el Corredor del Mediterrani, “que defensarem que s’inclogui com a prioritari de les línies europees”.

Blanco ha advertit que “qui es quedi a casa el 7 de juny, està fent el joc a aquesta dreta ultraliberal i ultraconservadora”. “Escoltant Mayor Oreja i Vidal-Quadras, sembla que s’han equivocat d’eleccions: haurien de ser candidats a la Conferència Episcopal”, ha explicat el ministre de Foment, que ha fet notar que “Maria Badia està a la llista dels diputats que més treballen del Parlament Europeu”. “Sabeu qui estan a la llista dels més mandrosos? Mayor Oreja i Luis de Grandes, del PP”, ha afegit.