dijous, 4 de juny del 2009

El PSC tanca la campanya electoral a Sant Jaume d'Enveja


El PSC de les Terres de l'Ebre tanca demà els actes de campanya a Sant Jaume d'Enveja amb vista a les eleccions europees que es celebren diumenge vinent, dia 7 de juny. Els socialistes han fet una nova crida a la participació de la ciutadania en uns comicis que es celebren en un moment de gran importància per al futur d'Europa. En aquestes eleccions es dirimeixen els dos models, el de l'Europa liberal “deixant que el mercat campi al seu aire” i euroescèptica “des del nacionalisme més centrifugador”, i el model de “l'Europa forta, l'Europa dels ciutadans, l'Europa dels drets humans, dels drets socials i de la sostenibilitat medioambiental que defensen els socialistes europeus”. Des del PSC de l'Ebre s'ha demanat a la ciutadania que s'impliqui i voti per decidir el futur d'Europa.

D'altra banda, us informem que el PSC de l'Ebre farà diumenge 7 de juny el seguiment de la campanya electoral des de la seu del partit al carrer Gil de Frederic de Tortosa.
AGENDA

Divendres 5 de juny

Sant Jaume d’Enveja. Acte 19,30h. Sala Multiusos Pl. Marcel·lí Domingo. Amb Joan Sabaté, president del PSC i senador , Lluïsa Lizárraga, diputada al Congrés, i Antoni Espanya, director del serveis territorials d’Agricultura.