dijous, 4 de juny del 2009

Francesc Vallès: “Les dades demostren que el Plan E està donant els seus fruits”


La iniciativa del Govern ha suposat la creació de més de 51.000 llocs de treball a Catalunya
El coordinador de diputats i senadors del PSC, Francesc Vallès, ha posat avui en valor les dades que indiquen el bon funcionament del Plan E endegat pel Govern de José Luis Rodríguez Zapatero. Des de la seva instauració, el Fons d’Inversió Local, depenent del Plan E, ha donat feina a més 51.00 persones a Catalunya i 350.000 a tot Espanya. Aquestes dades demostren, ha explicat Vallès, que “el Plan E ha començat a donar els seus fruits”.

En concret, dels 51.230 llocs de treball que ha generat el pla del Govern de l’Estat a Catalunya, 38.130 corresponen a les comarques de Barcelona, 5.401 a la demarcació de Tarragona, 5.182 a Girona i fins a 2.717 a Lleida.

Les dades d’ocupació del Plan E es coneixen després que ahir se sabés que el mes de maig ha finalitzat amb gairebé 25.000 ocupats més a tot l’Estat, 221 a Catalunya. “Una bona notícia per als ciutadans”, considera el diputat del PSC, “i una mala notícia per al Partit Popular”. “Com més conseqüències positives es coneixen de les actuacions del Govern contra la crisi i a favor de l’ocupació”, ha conclòs Vallès, “més es desmunta l’estratègia electoral del PP, basada en esperar més i més males notícies sobre la situació econòmica”.