dilluns, 8 de juny del 2009

Satisfacció socialista per la victòria clara a les Terres de l'Ebre


El PSC guanya a tres de les quatre capitals ebrenques, Tortosa, Amposta i Móra d'Ebre, i confirma una gran distància respecte a CiU

L'executiva del PSC de les Terres de l'Ebre s'ha reunit avui per tal de valorar els resultats al territori de les eleccions europees celebrades ahir diumenge. Els socialistes han lamentat l'escassa participació i han apel·lat a la necessitat de reflexionar per tal de fer una major esforç i incentivar la participació de la ciutadania “que és fonamental per a la salut democràtica de la societat”.

Tot i l'escassa participació, el PSC ha aconseguit una victòria clara a les Terres de l'Ebre aconseguint el 35% dels vots que representa una distància de nou punts respecte a la segona força, CiU. Segons els socialistes, aquesta victòria que arriba un any després del triomf a les generals, confirma l'opció de progrés del territori, però a la vegada, l'alt grau d'abstenció demanda més treball i esforç “per arribar amb les nostres propostes a la ciutadania”. Els socialistes han destacat sobretot el fet d'haver aconseguit la victòria en tres de les quatre capitals Tortosa, Amposta i Móra d'Ebre. I també l'haver guanyat a les principals poblacions ebrenques com La Ràpita, Ulldecona, Sant Jaume, Roquetes, Deltebre, el Perelló, Flix i Batea, entre altres. “Estem treballant des de la nostra responsabilitat política en les diferents administracions per tirar endavant mesures per pal·liar la greu crisi econòmica que afecta el país i especialment l'Ebre”, ha valorat avui l'executiva, “està clar que la ciutadania demanda que intervinguem, per això continuarem la nostra aposta per mantenir els actius industrials i fomentar l'arribada d'indústria tot garantint les infraestructures que necessitem.” Per al PSC de l'Ebre, la lectura electoral és clara: “Cal mirar endavant i treballar amb pas ferm, des del si propositiu per garantir avui mesures per pal·liar la crisi i assentar les bases per estar ben posicionats quan aquesta remeti”.