dimecres, 17 de novembre del 2010

Els directors dels serveis territorials expliquen la feina feta que avala el PSC com la garantia de progrés per a lesTerres de l'Ebre

Al costat de Núria Ventura ofereixen exemples clars i contundents de les millores en salut, educació, infraestructures, agricultura, turisme, indústira, ocupació i formació
Els directors dels serveis territorials de Política Territorial i Obres Públiques, Antoni Sabaté; d'Agricultura, Antoni Espanya; d'Educació, Marian Rojas; de Salut, Ismael Roldán; de Finances, Josep Rovira; de Treball, José A. Martín, i de Justícia, Federico Diego, i la directora de l'Institut per al Desenvolupametn de les Comarques de l'Ebre, Genoveva Margalef han volgut mostrar el seu suport a la candidata del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya, Núria Ventura. Així, han explicat la feina feta des dels seus difernts àmbits que avalen al PSC com la principal garantia de progrés a les Terres de l'Ebre.

“Més escoles, més centres d'atenció sanitària, més i millors infraestructures, el suport al patrimoni natural i històric demostren el que hem estat capaços de fer”, ha assenyalat Ventura, tot incidint en què ara el que toca és no fer marxa enrere i continuar avançant. L'aval, el fet que la prioritat han estat les persones i que s'ha apostat per millorar la mobilitat i les infraestructrures, amb obres com el pont de Sant Jaume-Deltebre, i les carreteres entre Tortosa i Ulldecona i Horta i Xerta, explica Antoni Sabaté. Ho corrobora la feina feta en Turisme, amb 800.000 euros perquè la marca Terres de l'Ebre sigui sinònim de qualitat, tal com remarca Genoveva Margalef. N'és una evidència l'aposta pel sector agroramader i agroalimentari, els 220 milions d'euros en modernització de regadius i els 30 milions en millora de camins, destaca Antoni Espanya.

L'ordenació del mapa eòlic o la implicació de la universitat, apostant per la internacionalització de les nostres empreses ha estat un altre objectiu que s'ha complert tal com puntualitza Josep Rovira. Al costat de tot plegat, l'aposta pel benestar i l'educació, amb 300 mestres més al territori i 42 milions d'euros en la construcció o ampliació de centres educatius, recalca Marian Rojas. Més mestres i més metges, més centres d'atenció primària i la presentació del projecte del nou hospital de les Terres de l'Ebre, del qual com bé diu Ismael Roldan, el PSC és la garantia perquè tiri endavant la pròxima legislatura. També un esforç importantíssim, com així ho reflexiona Federico Diego, en justícia, modernitzant els tràmits i impulsant el nou palau de justícia de Tortosa. I en un context com l'actual, des de Treball, José A Martín exposa que s'ha triplicat l'oferta formativa a les Terres de l'Ebre i que s'han vist beneficiades més de 7.000 persones en atur. En definitiva, 700 milions d'euros en inversió amb el PSC al capdavant del govern de la Generalitat, el triple que el darrer govern de CiU.