divendres, 26 de novembre del 2010

Núria Ventura: “Diumenge ens juguem el futur de les Terres de l'Ebre”


La candidata fa una crida a l'electorat perquè vagi a votar per continuar avançant en el projecte socialista, la garantia de progrés per al nostre territori

La candidata del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya, Núria Ventura, ha fet avui, després de visitar el Mercat d'Ulldecona, una crida a l'electorat perquè diumenge vagi a votar, ja que “hi ha en joc el futur de les Terres de l'Ebre”. “Ens juguem tornar enrere, als vint anys de governs de dreta amb CiU i el PP, o continuar avançant amb un projecte socialista que ha demostrat en fets que és capaç de transformar el nostre territori”.

Ventura s'ha referit de nou als més de 700 milions d'euros d'inversió del govern de la Generaltitat amb els socialistes al capdavant. “Hem fet una obra de govern impressionant a cadascun dels pobles del nostre territori i els ebrencs i ebrenques ens mereixem continuar endavant i no tornar a aquell passat en què el PP i CiU promovien el transvasament”, ha etzibat, tot advertint que el candidat convergent Artur Mas ha tornat a insistir per activa i per passiva els darrers dies que CiU aposta de nou pels transvasaments.

“Quedar-se a casa és votar a la dreta”, ha assenyalat, tot fent una crida a la ciutadania perquè diumenge es desplaci als col·legis electorals, “que faci ús del seu dret a vot i que doni suport al projecte socialistsa que és la garantia de progrés per a les nostres comarques”.

Ventura ha detallat que, a banda de la visita al Mercat d'Ulldecona, els socialistes tanquen la campanya electoral avui amb actes a Bítem, Sant Jaume d'Enveja, Benifallet, Bot i Els Muntells.