divendres, 12 de novembre del 2010

Núria Ventura: “No podem permetre que CiU i PP tornin a sumar en contra dels interessos de les Terres de l'Ebre”

La candidata socialista recorda que ho van fer en el passat amb el transvasament i ho fan en el present contra la vegueria i mantenint el monument franquista de Tortosa


La candidata socialista pel PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya, Núria Ventura, va advertir ahir de forma contundent que el pròxim 28 de novembre no podem fer marxa enrere si no volem que CiU i PP tornin a sumar en contra dels interessos de les Terres de l'Ebre. “La dreta sempre suma, ho van fer en el passat amb la seva proposta de transvasament i ho fan en el present, manifestant-se en contra de les vegueries i també aquí a Tortosa mantenint el monument franquista a pocs quilòmetres dels espais de la Batalla de l'Ebre, on milers de persones van morir per defensar la llibertat i dignitat de Catalunya”.

Per aquest motiu cal un govern socialista fort i, sobretot, per no fer marxa enrere en una inversió sense precedents al nostre territori des que el PSC ha tingut oportunitat de governar, 700 milions d'euros que han permès nous equipaments, consultoris, centres d'atenció primària, escoles, millores en la xarxa viària, entre moltres altres actuacions per posar al dia un territori que estava dues dècades per darrere de la resta de Catalunya després de 23 anys de governs de CiU, i per garantir sobretot la cohesió social. “Els socialistes no permetrem fer marxa enrere al que hem aconseguit en les dues darreres legisaltures. Volem continuar invertint en el nostre territori per millorar les condicions de vida de tots i totes els ciutadans de les Terres de l'Ebre. Som la garantia de progrés i treballarem fins a l'últim minut per aconseguir la victòria”.