divendres, 19 de novembre del 2010

Núria Ventura: “Reafirmem el nostre compromís amb la vegueria de l'Ebre”

Recorda que CiU i PP han volgut silenciar de manera reiterada la veu del territori, el darrer cop votant en contra de la llei de vegueries al Parlament
 
La candidata socialista Núria Ventura, ha reafirmat avui el compromís del PSC amb la vegueria de l'Ebre després d'assistir a un dels diferents actes que l'agrupació local socialista de Tortosa està organitzat als barris de la ciutat. Avui concretament, el PSC ha sortit al carrer Cervantes per explicar el programa amb vista a les eleccions al parlament de Catalunya. Ventura ha assegurat que el PSC és la garantia que hi haurà vegueria de l'Ebre i que s'escoltarà a la gent del territori. “Volem reafirmar el nostre compromís en la vegueria de l'Ebre. Ja vam fer un pas endavant amb l'aprovació de la llei i properament donarem el pas definitiu a Madrid per tirar endavant una reivindicació històrica de les Terres de l'Ebre, que donarà veu al nostre territori, una veu que CiU i PP han volgut silenciar de manera reiterada”, ha exposat la candita tot recordant que el darrer intent va ser quan aquests dos partits van votar en contra de la llei de vegueries. “Ni en campanya han estat capaços de rectificar aquest greu error”, ha etzibat.


La dirigent socialsita ha recordat que amb la Vegueria de l'Ebre, el territori es dotarà d'un instrument que vol apropar l'administració al ciutadà i que simplificarà la maquinària institucional. “Els ciutadans i ciutadanes de les Terres de l'Ebre podrem prendre les decisions més a prop de casa”, ha conclòs, demanant una vegada més que no es faci marxa enrere en un dels èxits aconseguits amb el PSC al cadapvant del govern, l'aprovació de la llei de vegueries que CiU i PP ja han anunciat que no prioritzaran si arriben al govern.