dimecres, 10 de juliol del 2013

Els socialistes aconsegueixen que el Parlament insti el govern a solucionar la manca de cobertura de la TDT a l'Ebre

La diputada Núria Ventura lamenta que CiU i ERC no s'hagin compromès a incloure en el pressupost 60.000 euros per al ràdio-enllaç necessari a Godall
1 / 2
El Parlament instarà el govern a trobar solucions a la manca de cobertura de la TDT al Montsià, el Baix Ebre i la Terra Alta. Així s'ha aprovat avui en el marc de la Comissió d'Empresa i Ocupació en què s'han debatut dues propostes de resolució presentades pels socialistes i a la qual hi han assistit els alcaldes de Godall, Francesc Miró, i el d'Alfara de Carles, Josep Mas. La diputada i primera secretària dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura, ha destacat que és un pas important per resoldre la problemàtica que pateixen Godal, Paüls, Alfara de Carles, Caseres i una part de la Galera “tres anys després de l'apagada analògica”. Aquests municipis continuen sense poder rebre avui correctament els canals de la TDT i només poden veure la televisió a través de les emissions via satèl·lit o per Internet.
Ventura, però, ha estat molt crítica amb CiU i ERC que no han volgut adquirir el compromís d'incloure en el pressupost del 2013 60.000 euros que és el que necessita el municipi de Godall per disposar d'un ràdio-enllaç, la solució més viable, després dels resultast negatius d'altres fórmules, per tenir cobertura. “Una vegada més ens trobem amb decisions conseqüència d'un pacte que no beneficien el nostre territori”, ha lamentat, tot reclamant: “A les Terres de l'Ebre no necessitem bones paraules sinó compromisos pressupostaris per donar solucions als problemes com el de la TDT, entre altres”.