dimecres, 3 de juliol del 2013

Un altre estiu sense piscines

Els socialistes de Tortosa posen en marxa una altra campanya de denúncia de l’abandó del projecte de les piscines més de dos anys després que el govern de CiU fes veure que començava les obres
2 / 2
Per voltes de Sant Joan a tots els pobles i municipis s’obren les piscines d’estiu, bé, a tots no, a Tortosa no, perquè Tortosa continua sense piscines.
Tot i que el 4 d’abril de 2011, un mes abans de les eleccions, el govern de Ferran Bel va enderrocar l’entrada a l’estadi municipal fent veure que s’iniciaven les obres del nou complex d’aigües a Ferreries. Avui l’estadi ofereix una imatge de degradació que no mereix ni Tortosa ni l’esport de la ciutat. El PSC ho ha denunciat en continuades ocasions, i ara tornem a insistir per evidenciar l’electoralisme de Bel i l’abandó amb què es troba el projecte i l’estadi. La demagògia de CiU a l’entorn del projecte del complex d’aigües li ha acabat passant factura. Tot s’ha quedat en no res, i avui quan podríem tenir piscines noves únicament tenim un equipament en un estat deplorable i un estadi municipal amb una imatge lamentable.
Anys després... tot continua igual! I els tortosins i tortosines enceten un altre estiu sense piscines.