dimarts, 9 de juliol del 2013

Els socialistes es comprometen en la lluita europea contra el pla hidrològic de conca

L’eurodiputat Raimon Obiols ha donat suport avui a la PDE en la seva intervenció davant la Comissió de Peticions al Parlament Europeu
1 / 2
L’eurodiputat socialista, Raimon Obiols, ha donat suport avui a la Plataforma en Defensa de l’Ebre en la seva intervenció davant la Comissió de Peticions del Parlament Europeu. El dirigent socialista s’ha compromès a treballar perquè Europa aturi el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre que “és una amenaça per la subsistència i preservació d’una de les regions humides més importants de la Mediterrània com és el Delta de l'Ebre”. En aquest sentit, ha assenyalat que "cal aixecar acta del que ha passat a la costa mediterrània per no deixar-se enganyar pels que, invocant la legislació i la solidaritat, estan generant un risc catastròfic per al Delta". 
Obiols també ha criticat la manca de diàleg del govern del PP amb el territori. L'eurodiputat ha recordat, a més, que el pla atempta contra la directiva marc europea en matèria d'aigües i que no ha tingut en compte els criteris científics i tècnics.