dimecres, 25 de juny del 2014

L'Ajuntament enllesteix l'espai d'acollida de la Serra de Godall

L'alcalde, Francesc Miró, destaca, més enllà de l'aposta per l'esport i la natura, el seu actiu turístic com element de promoció turística
L'Ajuntament de Godall ja ha enllestit el nouEspai d'Acollida Turístic i Esportiu "Serra de Godall KM 0",  un equipament que aposta per l'esport i la natura i que permetrà conèixer aquest indret característic i emblemàtic del Montsià i les Terres de l'Ebre. "Es tracta d'un equipament que reuneix totes les característiques d'un centre d'interpretació i que a a la vegada pot incidir positivament en l'economia del poble pel seu actiu turístic", ha assenyalat l'alcalde, Francesc Miró.
Així, els visitants hi podran trobar uns plafons explicatius de la serra i els principals atractius turítics del municipi. També en aquests panells es podran descarregar els tracks amb les rutes per poder fer senderisme, BTT i muntanyisme.
El centre, que ha tingut un cost d'uns 130.000 euros, ha rebut una subvenció del projecte Leader i una altra de la diputació de Tarragona, s'inaugurarà dissabte vinent.