divendres, 27 de juny del 2014

Maria Beltran defensa el paper de la dona en el món de la política

En el transcurs de la jornada de l'Escola de Dones Polítiques organitzada per l'Institut Català de les Dones




L'alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, va ser una de les ponents de la Taula Mentoring que es va celebrar ahir amb motiu de l'Escola de Dones Polítiques organitzada per l'ICD. També hi van participar Dolors Subirats, alcaldessa de Rasquera, Marutxi Ballester, alcaldessa de la Sénia, Anna Algueró, regidora a l'Ajuntament de Tortosa, i Maria Cruz Sabaté, regidora de l'Ajuntament de la Sénia. La moderació va anar a càrrec de Sílvia Tejedor, presidenta del Col·legi de Periodistes a les Terres de l'Ebre. 
Beltran va defensar el paper de la dona en el món de la política i va recordar que encara és necessària una discriminació positiva per poder facilitar el seu accés a llocs de responsabilitat administrativa i pública. En aquest sentit, va defensar la importància que ha tingut la llei d'igualtat del govern socialista pel que fa a facilitar l'accés de la dona al treball perquè ha afavorit la conciciliació laboral i familiar. No obstant això, va ser contundent en exigir més esforç per part de les administracions perquè no es perdin els drets aconseguits durant els darrers anys amb la crisi com excusa. 
En la jornada també hi van participar les regidores socialistes d'Aldover, Teresa Forés; d'Alfara de Carles, Maria Glòria Sabaté, i de Bítem, Teresa Castellà.