dissabte, 25 de juliol del 2015

Bibiana Porres ocuparà el número 3 de la llista del PSC per Tarragona a les eleccions al Parlament

Maria Beltran, Jordi López, Eugeni Monllao i Antoni Espanya completen la representació ebrenca a la llista que encapçala Carles Castillo
La primera secretària del PSC de Sant Jaume d’Enveja, Bibiana Porres, serà la número 3 de la llista per Tarragona amb vista a les eleccions al Parlament del 27 de setembre vinent.  També formaran part de la candidatura que avui s’ha aprovat en el Consell Nacional Extraordinari, Maria Beltran, alcaldessa de Tivenys, que ocuparà el lloc número 7; Jordi López, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Móra la Nova, que ocuparà el 12; Eugeni Monllao, secretari executiu del PSC de Tortosa, i Antoni Espanya, primer secretari del PSC d'Amposta, suplent. La candidatura per la circumscripció de Tarragona estarà encapçalada pel tarragoní Carles Castillo.
Així es va aprovar durant el Consell Nacional Extraordinari de dissabte que va donar llum verd al programa per a les eleccions del 27 de setembre. El primer secretari del PSC i candidat a la Presidència de la Generalitat, Miquel Iceta, va reivindicar “la veu d’un partit que mai no arrossegarà Catalunya al desastre, que mai no posarà en perill la prosperitat col·lectiva, que mai no contribuirà a dividir el nostre poble, que sempre treballarà per la justícia social i l’acord federal. Una veu forta per dir: ni Mas ni Rajoy. Volem una Catalunya millor i una Espanya diferent”.