divendres, 24 de juliol del 2015

Tornem-hi!

Article d'opinió d'Albert Alarcón, portaveu del PSC a l'Ajuntament d'Alcanar

L’estil de govern que vivim al nostre municipi és d’improvisació segons el soroll de les queixes que es senten pel poble i no d’actuació quan realment és necessari. Ho portem patint 4 anys i el que ens espera encara.
Us donarem alguns exemples perquè s’entengui: La poda dels arbres de la Ronda del Remei són un exemple, els podem a l’estiu quan els veïns i veïnes gaudeixen de l’ombra dels arbres. Es poden els arbres però no es talen les herbes, ni les de la Ronda del Remei ni les del Juli Castell.
Un altre exemple és el nucli antic, com tots sabeu el dia 13 de juny cau un llamp al centre del poble i des d’aquell dia 8, els carrers estan sense llum. Vam presentar una queixa en forma d’instància el dia 2 de juliol perquè es solucioni el problema. Rebem resposta el dia 10 de juliol per dir-nos que estan treballant en l’assumpte. El dia 16 de juliol, dia que redactem aquest article, les llums encara estan foses.
A la zona de les revoltes del mirador tenim un nou abocador? Brutor i més brutor. Alcanar, Les Cases i Alcanar-Platja no estan precisament nets, no com deurien.
A més el nostre grup ha presentat diverses instàncies més des de la constitució de l’Ajuntament, per exemple, per demanar que es pinti la barana del Mirador, perquè s’ataqués la possible plaga de puces al parc de la Bassa, per demanar informació, per demanar (tal i com diu la llei) un despatx per poder exercir la nostra activitat política i atenció a la ciutadania… Respostes, a data 16/07/15 només 1, la dels carrers a fosques que segueixen a fosques.
Segueix l’Ajuntament fent gala de poca transparència, d’inoperància política, d’improvisació, de nul·la comunicació de l’equip de govern amb els partits de l’oposició. Ara qui te la culpa de tot plegat? La majoria absoluta?