divendres, 1 d’octubre del 2010

Inauguració de la nova seu del PSC de Sant Jaume





El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, va inaugurar ahir dijous la nova seu del PSC a Sant Jaume d'Enveja. Durant l'acte, el primer secretari de l'Agrupació Local, Damià Queral, va anunciar que proposarà a l'assemblea de militants que l'actual alcalde Joan Castor Gonell torni a ser el candidat a les eleccions l'any 2011. Tant Queral com el primer secretari del PSC de l'Ebre, Antoni Sabaté, van fer una crida a la mobilització de la ciutadania per guanyar els pròxims comicis electorals, primer les eleccions al Parlament i després les municipals. Sabaté va fer referència als més de 700 milions d'euros en inversions del govern de la Generalitat durant els darrers anys, una xifra que triplica la que va destinar CiU a les nostres comarques en el seu darrer mandat.

L'acte arribava poc després que el president Montilla inaugurés el pont entre Sant Jaume i Deltebre, "Lo Passador", fent realitat així a una reivindicació històrica dels dos municipis i de les Terres de l'Ebre perquè uneix els dos hemideltes. Precisament el president va fer referència a la unió que simbolitza aquest pont per parlar del PSC i la seva clara vocació de cohesió social i de la recerca del diàleg enfront dels que prefereixen la crispació.

El president i primer secretari va recordar durant els seus parlaments la feina feta, tot advertint que mentre alguns sempre prometen molt i no compleixen, el PSC no només promet quan venen les eleccions, sinó que fa les coses. Preciament el pont és un dels molts exemples d'una inversió sense precedents a les Terres del l'Ebre. Montilla va encoratjar a la militància a treballar fort no només per vèncer a les enquestes sinó pel que és més important, guanyar les eleccions el 28 de novembre vinent. I tornar a tenir així un govern que aposti i compleixi amb les Terres de l'Ebre.