dijous, 7 d’octubre del 2010

Presentació de la candidatura del PSC per Tarragona a Sant Jaume d'Enveja


“La proposta socialista és la més seriosa, l'alternativa és el retorn al passat, quan es venien rius i muntanyes”

El PSC presenta la candidatura remarcant que és la llista més ebrenca de les que concorreran als comicis, amb quatre dels cinc primers membres nascuts a l'Ebre

El PSC ha presentat aquest tarda la candidatura per Tarragona que optarà a les eleccions al Parlament de Catalunya. Els socialistes s'han fet la primera foto davant del pont que uneix Sant Jaume amb Deltebre, una de les obres més emblemàtiques que s'han executat pel govern de la Generalitat encapçalat pel president José Montilla. Precisament l'acció de govern, més de 700 milions d'euros, el triple que el darrer govern amb CiU, és un dels principals arguments dels socialistes per afrontar aquests comicis, però no el més important, ja que després de demostrar amb fets el que van prometre, continuen amb la seva aposta clara pel futur econòmic i de progrés de les Terres de l'Ebre. “El que ens preocupa és el futur, la generació dels llocs de treball, l'impuls als diferents sectors econòmics, aquestes seran les nostres prioritats”, ha detallat el cap de llista, Xavier Sabaté, que ha explicat que la campanya dels socialistes es centrarà a posar en valor els actius més importants del territori de cara al futur perquè hi hagi progrés econòmic i perquè aquest arribi a tothom, “i que prevalgui l'interès general per sobre del particular”. “Farem una proposta de futur molt seriosa perquè aquestes comarques estiguin preparades per a la sortida de la crisi”.

També n'ha fet al·lusió Núria Ventura, que ocupa el lloc número 2 a la llista. “Els socialistes creiem que podem continuar transformant el nostre territori, hem treballat i treballarem per un país més cohesionat, més just i més equilibrat territorialment”, ha assenyalat, tot afegint: “Hem demostrat, amb fets, el que som capaços de fer, més escoles que mai, més carreteres, més centres sanitaris, hem apropat la universitat a casa nostra i hem fet obres tan emblemàtiques com aquest pont”. Sabaté també ha volgut fe referència a la sensibilitat que han demostrat els socialistes respecte a les Terres de l'Ebre i ha recordat que aquesta és la candidatura més ebrenca de les que es presenten als comicis, ja que quatre dels cinc primers candidats viuen o han nascut a les Terres de l'Ebre. “Estem molt contents d'iniciar una nova proposta per a l'Ebre i per a tota la circumscripció. En aquestes eleccions es tornarà a decidir què és el que passa amb la vida de la gent, no en la vida de Catalunya en abstracte, en la vida dels ebrencs i ebrenques, en la seva vida material i no material, assistencial i de tot tipus”, ha emfasitzat Sabaté que ha advetit: “Front a la nostra alternativa de progrés està l'alternativa de dretes, que diu que és el canvi, però que, en paraules del president, no és ni el recanvi, són més concretament el retorn al passat, a una època en que es venien rius i muntanyes. Aquest riu que està aquí darrere se'l van voler vendre, però no hi van ser a temps, i la poca energia renovable, tots sabem com va anar i quines companyies, en alguns casos, tenien les oportunitats de fer negoci”.