dissabte, 30 d’octubre del 2010

Montserrat Tura: “Els alcaldes i alcaldesses ens vam sentir molt sovint sense el suport de CiU quan governava la Generalitat de Catalunya”
















La candidata del PSC visita les Terres de l'Ebre, on afirma que “aquest territori sap que el PSC ha estat al seu costat”

La número dos de la llista del PSC a les eleccions al Parlament de Catalunya i consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha respost avui les dures acusacions del candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, sobre la manca de suport del govern de la Generalitat als ajuntaments. “En la meva doble condició de candidata del PSC i d'alcaldessa durant més de quatre legislatures, no sé com el senyor Mas s'ha atrevit a dir això”, ha afirmat Tura.

La candidata del PSC ha recordat, en aquest sentit, que “els alcaldes i alcaldesses ens vam sentir molt sovint i moltes vegades sense el suport de CiU quan governava la Generalitat de Catalunya en la nostra reivindicació per intentar millorar les condicions de vida dels nostres conciutadans”. La diferència entre els governs de CiU i els governs de progrés liderats pels socialistes rau, segons Tura, en que “el PSC considera que la Generalitat de Catalunya és la suma del Parlament de Catalunya, de la Generalitat però també dels governs municipals”. “Els governs municipals -ha afegit Tura- són els legítims representants democràtics de la ciutadania de cada municipi i tenen una importància extraordinària”.

Finalment, la dirigent socialista ha recordat que els alcaldes i alcaldesses “teníem autèntiques dificultats per relacionar-nos amb el govern de la Generalitat”, mentre que “avui els municipis són part d'aquesta Generalitat, que no és possible sense el treball conjunt amb els ajuntaments”.

Al costat de les Terres de l'Ebre

Montserrat Tura ha fet aquestes declaracions durant la seva visita a diversos municipis de les Terres de l'Ebre, on ha parlat amb els companys socialistes d'Ulldecona, Amposta i Gandesa. En aquest darrer municipi, Tura ha reconegut que “sóc conscient de la importància que té viure en un territori que s'ha sentit escoltat”. “Els ciutadans i ciutadanes d'aquest territori saben que tenen en el PSC un partit que ha estat al costat de les Terres de l'Ebre”, ha conclòs.

Com a prova d’aquest compromís i de la fortalesa de la relació entre els ajuntaments i la Generalitat, la candidata socialista ha citat el Pont de Sant Jaume d’Enveja, un projecte llargament reclamat per la ciutadania i que des del mes de setembre uneix aquesta població amb Deltebre.