dimecres, 19 de gener del 2011

José Emilio Bertomeu fa una crida a "Il·lusionar-se per un municipi millor"


El candidat socialista anuncia una important renovació a la candidatura del PSC

El candidat socialista a l'alcaldia de Deltebre, José Emilio Bertomeu, ha presidit la primera reunió de l’any del comitè de campanya en la que s’ha decidit “obrir a debat els punts més importants del Programa Electoral que els socialistes presentaran a les eleccions municipals del maig vinent”. El cap de llista dels socialistes ha afirmat que “l'objectiu és que els principals actors de la societat civil municipal facin aportacions" des de la independència política "i així poder presentar un programa realista i adequat a les necessitats reals del municipi".

Amb aquesta aposta, el PSC pretén fer el programa que Deltebre necessita per liderar un govern alternatiu a l'actual en mans d'ERC. José Emilio Bertomeu ha fet una crida a la participació afirmant que "la intenció del PSC es dur a terme un debat seré i tranquil, d'idees i de projecte, basant-nos en el bagatge i l'experiència que tenen els actors associatius del municipi".

El cap de llista dels socialistes ha manifestat la voluntat del PSC de" dur a terme una campanya en positiu, aportant idees i solucions als problemes que estem patint, i per això és necessari tenir un programa ambiciós i de futur”. José Emilio ha apuntat també a una important renovació de la candidatura socialista respecte a les municipals de 2007. "Aquesta candidatura, -ha manifestat José Emilio-, estarà formada per una generació jove, nova en política però preparada i amb moltes ganes de treballar". L'únic nom que fins ara es coneix és el número dos, que serà el jove politòleg Joan Alginet.

El director de la campanya socialista i número dos de la candidatura, Joan Alginet, ha explicat els eixos programàtics dels socialistes i el document de treball, i ha conclòs que “el PSC ha fet un pas responsable
a l’obrir el seu programa electoral a debat, i espera que les aportacions serveixin per poder garantir un canvi a l'Ajuntament. Alginet considera que ""el PSC vol obrir-se a la societat, escoltar a la gent i buscar les millors solucions per Deltebre."

En la mateixa direcció ha apuntat el candidat socialista que ha afirmat que "el PSC entèn que en temps de crisi cal fer apostes serioses i de futur" i fugir de propostes "poc creïbles i que ens han conduït al fracàs" i ha reblat que "l'únic programa electoral que haurà escoltat als ciutadans, haurà estat el programa del PSC".