dimarts, 25 de gener del 2011

Josep Pitarch, nou candidat del PSC a la Ràpita



L'alcalde Miquel Alonso dóna pas amb la satisfacció d'haver millorat la qualitat de vida al municipi i amb un alt grau de compliment del programa electoral

Josep Pitarch serà el nou candidat del PSC a l'alcaldia de la Ràpita després que així ho aprovés per unanimitat l'assemblea local que es va reunir divendres passat. Pitarch subsituirà Miquel Alonso, actual alcalde, que ha assenyalat que el relleu respon al compromís que s'havia marcat d'estar dos mandats al capdavant del muncipi i per aportar una renovada il·lusió pel projecte socialista. A més, Alonso tanca vuit anys d'alcaldia havent millorat la qualitat de vida al municipi i amb la satisfacció d'haver complert amb la pràctica totalitat del programa electoral amb què va concòrrer a les eleccions. “Avui la Ràpita és un municipi molt millor”, ha assenyalat.

De la seva banda, Josep Pitarch ha agraït el suport de la militància i, sobretot, de l'alcalde Miquel Alonso amb qui l'uneix no només una relació política sinó també personal. El ja candidat també ha anunciat que continuarà amb el projecte endegat i que mantè l'aposta per l'equip que ha fet possible el seu desenvolupament. “Assoleixo aquest repte amb una gran il·lusió i amb el compromís de contribuir a treballar fort per fer un poble molt millor”, ha assenyalat.

Josep F. Pitarch López va nàixer a la Ràpita el 1971. Està casat i té una filla. És llicenciat en Història Medieval per la URV, ha cursat els cursos del doctorat per la mateixa universitat i autor de diversos llibres i publicacions sobre el territori. Actualment és primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Ràpita i portaveu del grup municipal del PSC. És regidor de Serveis i Espais Públics i de Fires de l’Ajuntament de la Ràpita. En l'anterior mandat ho va ser d'Urbanisme, Cultura i Mitjans de Comunicació, Participació Ciutadana i Governació. Ha estat responsable de l’Oficina del Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. Ha estat representant de l’Ajuntament de la Ràpita i del Consell Comarcal del Montsià en diversos organismes d’àmbit territorial: Taula del Sénia, Lidebre, IDECE, Parc Natural del Delta de l’Ebre, Consorci Residus Montsià, Fundació Privada Montsià, CODE, Grup Acció Litoral Costa de l’Ebre, Consorci DE, entre altres. Pitarch ha estat cap de premsa de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita des del 1995 fins el 2000, i cap de premsa i comunicació del Consorci per a la Protecció Integral del Delta de l’Ebre (CPIDE). És secretari de Grup del PSC, de la Diputació de Tarragona. Josep Pitarch també està actiu a les xarxes socials.
 
Té perfil al facebook amb prop de 600 amics. www.facebook.com/#!/profile.php?id=1550852740