dilluns, 31 de gener del 2011

L'executiva nacional del PSC proposa Joan Sabaté com a senador en representació de la Generalitat

 
El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, anuncia que la proposta respon a la bona valoració de la tasca desenvolupada durant els darrers quatre anys

L'executiva del PSC ha proposat avui el tortosí Joan Sabaté com un dels representants d'aquesta formació política a ser designats pel Parlament de Catalunya com a senadors en representació de la Generalitat. L'altra senadora proposada ha estat Assumpta Baig, de Vilanova i la Geltrú. El primer secretari del PSC, Jose Montilla, ha presentat la proposta a l'executiva, a petició de la direcció socialista del Senat. “Tots dos senadors ja formaven part del Senat i hem aprovat la proposta donada la bona valoració de feina i de la gestió que han desenvolupat durant els darrers quatre anys”, ha anunciat el viceprimersecretari del PSC, Miquel Iceta, en la seva compareixença d'aquest migdia.

La federació del PSC de l'Ebre ha valorat ja de forma molt positiva aquesta notícia perquè reforça la seva posició i, a la vegada, perquè manté la representació socialista de les Terres de l'Ebre al Parlament espanyol. Joan Sabaté ja va ser designat senador en representació del Parlament el 2006 i també va ocupar escó a la Cambra Alta en representació de la província de Tarragona durant la legislatura 2000-2003. Cal recordar que, a més de Joan Sabaté, els socialistes ebrencs també tenen representació al Congrés, amb l'ampostina Lluïsa Lizárraga.

Sabaté, que és president de Federació del PSC de l'Ebre i candidat a l'alcaldia de Tortosa, ha agraït la confiança de l'executiva nacional del partit i de la federació ebrenca i assumeix de nou aquesta responsabilitat amb el compromís de treballar fort per Catalunya i, molt especialment, per les Terres de l'Ebre i Tortosa.