dijous, 3 de maig del 2012

El PSC mostra la seva preocupació per la falta d'inversió a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa


Els socialistes es reuneixen amb la direcció de l'hospital i agraeixen l'esforç dels professionals davant la constant improvisació dels governs català i espanyol

Davant les reiterades retallades en el sistema de salut que afecten especialment el nostre territori, l'executiva del PSC de l'Ebre acompanyats pel portaveu de Salut del Grup Parlamentari Socialista, Josep Maria Sabaté, s'han reunit aquest matí amb la direcció de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A banda de la preocupació per les llistes esperes i per la pèrdua de serveis que pateix el territori, la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, ha denunciat també la falta d'inversió a l'hospital Verge de la Cinta tal com es desprèn de les respostes que el conseller de Salut va remetre al grup Socialista després de la bateria de preguntes que li van fer arribar.

Les darreres actuacions del govern certifiquen, per tant, que amb el model de CiU “hi ha una clara manca d'equitat amb les Terres de l'Ebre respecte a la resta de Catalunya”, com ha denunciat Sabaté. Aquest fet significa una involució amb la descentralització aconseguida els darrers anys.

També ha lamentat que cada dia hi ha una nova notícia negativa per part del govern com l'anunci avui que molta gent haurà de pagar la totalitat dels medicaments. Per això, davant aquesta “disbauxa i improvisació” de les polítiques dels governs de PP i CiU, Sabaté ha agraït públicament l'esforç que estan realitzant els professionals per mantenir els serveis.