dimarts, 18 de març del 2014

Alfara de Carles posa en funcionament el Centre d’Educació Ambiental del Parc Natural dels Ports

L’alcalde, Josep Mas, en destaca la importància pedagògica i que és un element més de promoció turística del municipi i del massís

L’alcalde d’Alfara de Carles, Josep Mas, ha celebrat la posada en marxa aquest dissabte del Centre d’Educació Ambiental del Parc Natural dels Ports que estava construït des de fa quatre anys, però que encara no havia entrat en funcionament. Mas ha fet èmfasi en què l’equipament serà un element important per a l’estudi i coneixement del Ports, adreçat a les escoles i alumnes d’educació ambiental, a banda que afegeix un element més de promoció turística al municipi i al massís.
El centre té capacitat per a trenta-quatre persones i està habilitat també com alberg. Compta amb una sala audiovisual i un laboratori.
Mas ha assenyalat que celebra poder disposar ja d’aquest equipament, però ha tornat a reclamar a la Generalitat que es doti de recursos humans i materials el parc natural. “Estem a les portes de la campanya d’estiu i cal fer una important feina de neteja i prevenció”, ha subratllat. A banda, ha recordat que els ajuntaments encara estan pendents de rebre les subvencions que tenen concedides.