divendres, 7 de març del 2014

"La dona en el món de la salut", amb motiu del Dia Internacional de la Dona

La Busca de Tortosa organitza el col·loqui  aquest divendres en un acte en què es llegirà també el manifest del PSC de rebuig a la reforma de la llei de l'avortament del PP i que referma el compromís perquè no es retallin els drets i llibertats de les dones
La Busca de Tortosa organitza aquest divendres, amb la col·laboració del PSC de Tortosa, un col·loqui sobre "La dona en el món de la salut", amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La presentació anirà a càrrec de Teresa Castellà, presidenta de la Busca, i hi intervindran Estrella Martínez, supervisora del Servei d'Urgències de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa; Imma Mangrané, auxiliar de clínia de la consulta d'Oncologia del mateix hospital; Sònia Giménez, metgessa del Servei d'Emergències Mèdiques i d'Helicòpter, i Araceli Mombiela, llevadora del servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva Terres de l'Ebre. 
En acabar, hi haurà la lectura del manifest del PSC amb motiu del Dia Internacional de la Dona, a càrrec de Lluïsa Vergès, membre de l'exectuvia del PSC de Tortosa i treballadora social de l'Hospital Verge de la Cinta. El manifest denuncia la reforma de la llei de l’avortament, proposada pel ministre Gallardón, que "és el major retrocés en matèria de drets i llibertats que ha patit el país durant la democràcia, i ens torna 30 anys enrere." Els socialistes refermen en aquest manifest el compromís perquè els drets de les dones no es retallin i per continuar fent propostes per demostrar que hi ha alternativa a les polítiques d'austeritat i de retallades de drets socials que estan imposant els governs de Catalunya i Espanya. 
L'acte és públic i obert a tothom. Començarà a les 20 hores i es realitzarà a la seu de La Busca de Tortosa, al carrer Gil de Federic 2, planta baixa, a Tortosa.