dimarts, 4 de març del 2014

Rebuig al nou Pla Hidrològic - JSC Terres de l'Ebre


La Joventut Socialista de Catalunya a les Terres de l’Ebre manifestem el nostre posicionament ferm en contra del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre, després que divendres passat el Consell de Ministres l’aprovés de forma autoritària i amb nocturnitat.

Com ja va essent habitual, el govern del Partit Popular passa per alt els informes dels tècnics experts, que consideren necessari un cabal mínim de 9000 hectòmetres cúbics per any. El Pla liderat per Arias Cañete xifra aquest cabal mínim en 3100 hectòmetres al seu pas per Tortosa, una tercera part del que els informes tècnics afirmen que és necessari per la conservació del Delta. El govern espanyol torna a passar per alt les demandes i necessitats de les Terres de l’Ebre, i ignora les directrius europees en matèria d’aigua.

Des de la JSC Terres de l’Ebre denunciem l’actitud del govern del Partit Popular, i fem una crida a tota la ciutadania a estar al costat de la Plataforma en Defensa de l’Ebre, a sortir al carrer, a participar en tots els actes i mobilitzacions que estan per venir. A lluitar pel nostre riu i pel nostre delta.

Lo riu és vida.

Joventut Socialista de Catalunya
Terres de l’Ebre