dimecres, 7 de maig del 2014

El PSC d'Alcanar sol·licita que el Casal porti el nom de Trinitari Bel

El primer secretari i candidat a l'alcaldia, Albert Alarcón, ha lamentat que el casal sigui cívic quan havia de ser de la gent gran com recull en la instància que ha presentat a l'Ajuntament per al reconeixement de Trinitari Bel
El primer secretari del PSC d’Alcanar i candidat a l’alcaldia, Albert Alarcón, ha entrat avui una instància a l’Ajuntament perquè aquest reconegui la figura de Trinitari Bel, que va ser regidor socialista (2003-2005), per la seva tasca en defensa del col·lectiu de la gent gran d’Alcanar. “Demanem a l’Ajuntament que iniciï els tràmits corresponents a les administracions pertinents per tal d’anomenar el Casal Cívic d’Alcanar, Casal Cívic Trinitari Bel”, ha instat.
Alarcón ha lamentat el fet que el casal sigui finalment cívic quan havia de ser de la Gent Gran, tal com es va acordar amb el Govern de la Generalitat (2006-2010) presidit per José Montilla, quan es va fer la cessió dels terrenys per a la seva construcció. L’anunci de l’entrada en funcionament com a Casal Cívic d’Alcanar, per part del departament de Benestar i Família de la Generalitat, i que serà gestionat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha generat un “creixent malestar al nostre municipi”.
“El col·lectiu de gent gran d'Alcanar perd així el seu Casal, sense saber el perquè d'aquest canvi”, ha denunciat Alarcón, que hi ha afegit: “Un col·lectiu que ve lluitant al nostre municipi des de fa molts anys pels drets de la gent més gran i també per garantir activitats per a un col·lectiu massa cops oblidat, com és, per exemple, el fet d’haver aconseguit tenir ball els diumenges”. El candidat socialista ha recordat que un dels impulsors d'aquest moviment va ser Trinitari Bel.