dimarts, 20 de maig del 2014

Javi López: “El 25-M decidim si volem exportar a Europa el missatge dels drets de les dones o la llei de l’avortament de Gallardón; els drets dels treballadors o la reforma laboral de CiU i PP”

El candidat del PSC ha recordat a Tortosa que “qui va aturar el Pla Hidrològic vam ser els socialistes, que també aturarem el nou pla de Conca amb la victòria del 25-M”





El candidat del PSC a les eleccions europees, Javi López, ha recordat avui les “diferències de fons” que hi ha entre els socialistes i la dreta de cara als comicis del proper 25 de maig. En aquest sentit, López ha afirmat que de cara al 25-M “haurem de decidir quin és el missatge que volem enviar, que volem exportar: la defensa dels drets de les dones o la llei de l’avortament de Gallardón; els drets dels treballadors o la reforma laboral de CiU i PP". Aquesta decisió “només es podrà prendre amb els nostres vots, els vots de la gent”, en unes eleccions que ha qualificat de “crucials per al futur”.
En un míting a Tortosa acompanyat pel candidat socialista a la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, Javi López ha insistit que en les properes eleccions “comptarà qui suma més”, si la dreta o els socialistes, i que el vot “és capaç de canviar les coses, de compartir esforços”. “D’altres ja sabem què faran”, ha dit, perquè “la meitat dels vots de CiU –els corresponents a Unió- aniran a parar al candidat de la dreta, Jean Claude Juncker”.
Javi López ha recordat també que els socialistes “vam aturar el Pla Hidrològic” que van aprovar CiU i PP al Congrés, i ha afirmat que “som els socialistes, qui aturarem el nou pla de la conca de l’Ebre el 25-M amb els vots de la gent”. “Quan no escolten els nostres crits, cal que escoltin els nostres vots”, ha dit el candidat.