divendres, 23 de maig del 2014

El PSC fa una crida a participar en les eleccions diumenge per retornar Europa a les persones

Els socialistes de l'Ebre que van realitzar actes ahir als Ligallos i Camarles tanquen la campanya aquesta nit a Benifallet


L'alcalde de Camarles, Joan Curto, ha recordat la importància de participar en unes eleccions i votar socialista per canviar les actuals polítiques de la dreta de retallades per polítiques de creixement i a favor de les persones. "La decisió és molt clara, esquerra o dreta, Schuz o Juncker".
El senador Joan Sabaté va assenyalar que els socialistes "som la garantia per posar fre a la retallada de drets socials i individuals que practiquen Mas i Rajoy, i recuperar també l'ànima social d'Europa perquè la màxima preocupació són les persones, la pobresa, la discriminació".
Sabaté va recordar que els socialdemòcrates "som l'alternativa en l'aposta europea per al creixement sostenible, integrador i intel·legint i per l'ocupació". I va insistir en què "som els únics que anem a Europa amb un projecte comú i uns aliats clars", en referència al fet que qui votarà diumenge CIU també ho farà al Partit Popular Europeu. Finalment, va apel·lar als ciutadans a participar en unes eleccions el resultat de les quals "serà clau en el nostre futur perquè la majoria de les lleis que ens afecten provenen d'Europa" amb l'objectiu, a més, de fer una Europa més forta, més democràtica, més federal i més social.