dimarts, 27 d’octubre del 2015

Joan Sabaté serà el cap de llista al Senat i Víctor Alcoverro i Teresa Esmel ocuparan els llocs 3 i 4 al Congrés a les eleccions generals

El Consell Nacional del PSC va ratificar aquest cap de setmana les llistes per als comicis del 20 de desembre



El primer secretari del PSC de Tortosa i actualment portaveu adjunt de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, Joan Sabaté, serà el cap de llista del PSC pel Senat per la circumscripció de Tarragona a les eleccions generals del 20 de desembre. Víctor Alcoverro, primer  tinent d’alcalde d’Aldover, ocuparà el número 3 de la llista al Congrés, i l’alcaldessa de Godall, Teresa Esmel, serà la número 4. Així ho va ratificar el Consell Nacional del PSC aquest cap de setmana passat.
La representació ebrenca a les llistes es completa amb Albert Alarcón, portaveu socialista a l’Ajuntament d’Alcanar i primer secretari de l’agrupació Local, i Lluïsa Esmel, regidora a Camarles, com a suplents al Senat. Montse Latorre, regidora a Móra d’Ebre, i Núria Valls, de l’agrupació local del PSC de Roquetes, seran suplents a la llista al Congrés.
Els socialistes de l’Ebre han valorat que el PSC hagi escollit Sabaté per encapçalar la llista al Senat i n’han destacat la trajectòria política i experiència. També han posat en valor l’aposta per la renovació i la joventut amb la incorporació d’Alcoverro, que té 26 anys, és graduat en Educació Primària i està molt vinculat al món associatiu, per a ser el primer candidat ebrenc al Congrés. La candidatura a la Cambra Baixa per Tarragona estarà encapçalada per Joan Ruiz, de Tarragona. Diana Salvadó, d'Alforja, serà la número 2. 
Des del PSC de l’Ebre s’ha emfatitzat de nou en la tasca realitzada durant els governs socialistes a la Moncloa en benefici de les Terres de l’Ebre. També han apel·lat a donar suport a Pedro Sánchez perquè hi hagi un canvi de govern que permeti recuperar els drets socials i laborals perduts durant el govern de Rajoy i també per trobar una solució a l’encaix entre Catalunya i Espanya que passa per la reforma de la Constitució en sentit federal.