dimarts, 6 d’octubre del 2015

PSC, ICV I CDC consensuen les esmenes pel tram ebrenc de l’A-7 al Senat

Les esmenes demanen que es consignin 500.00 euros per al tram entre la Jana i el Perelló i 500.000 més entre el Perelló i l'Hospitalet de l'Infant

CDC, ICV i PSC, mitjançant els grups parlamentaris Català al Senat de Convergència i d’Unió i de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, han acordat presentar les mateixes esmenes als pressupostos generals de l’Estat per al 2016, en el seu tràmit al Senat, per reclamar que es destini una partida a l’A-7. Les esmenes demanen que es consignin 500.000 euros al tram entre la Jana i el Perelló i 500.000 més entre el Perelló i l’Hospitalet de l’Infant.
Tots tres partits volen que durant el 2016 es pugui licitar, adjudicar i iniciar la redacció del projecte que ha de completar una infraestructura bàsica del corredor viari mediterrani fonamental per a les comunicacions de les Terres de l’Ebre i que ajudarà a articular molt millor el conjunt de la regió. Amb aquesta actuació es donaria solució a la problemàtica que pateix l’N-340 de col·lapse i sinistralitat elevada.